Technische vragen

Storing na Windows 10 Fall Creators update

Nadat Windows 10 is geupdate met de “Fall Creators Update” kan het voorkomen dat de Coach API (“http://localhost/cix/coach/coachdataservice.svc/“) niet meer te gebruiken is. In de Windows eventlog is hierover een foutmelding terug te vinden als een Fout van IIS-W3SVC-WP met de melding: Het werkproces voor de groep van toepassingen ‘Coach.NET v4.0 …

Beveiligingscertificaat SSL t.b.v. koppelingen derde partij via API

Beveiligingscertificaat SSL Om derde partij software via het internet te kunnen koppelen aan Coach is er behalve de API van Coach nog een stukje beveiligingssoftware nodig. Deze beveiligingssoftware versleuteld de gegevens die via het internet worden uitgewisseld. Deze software heeft niets met Coach zelf te maken maar alles met de …